Hvem er vi

 
 
Per er uddannet lokomotivfører og det består hans levebrød i dag med. Han er født på sjælland, og forsøger nu at blive en fynbo. Han har altid været bidt af en gal motor, især de store der sidder i lokomotivet, men den to-taktet der sidder i hans gamle Saab er nu heller ikke helt af vejen. Nej bare noget ned bevægelse, om det så er en bordmaskine så er det bare fint. 

Efter per og jeg har fundet sammen har han fået flere interesser, da både hestene og hundene er kommet ind i hans liv. En rask tur over stubmarken på hesten eller lidt boldlege med hundene nyder han også.

 
 
 
Kristine er uddannet dyrepasser med speciale i dyrehandel. Lige p.t. går jeg på barsel men før det arbejdede jeg i Plantorama i dyreafdelingen. Jeg har også prøvet at arbejde med grise i 2 år, det var et specielt job, som jeg savner nogle gange. Jeg tror jeg blev bidt af dyr som spæd, for jeg har altid haft et eller andet dyr i mit liv. Lige fra fisk til fugl til gnaver til hund til hest til krybdyr.

Nu er jeg blevet mor og der er kommet et nyt væsen ind i mit liv :-), Så nu er tiden knap til alle slags dyr, så nu holder jeg mig til vores hunde og heste.

 
 

 
Per og Jeg fandt sammen i januar 2004. Det første år boede vi i en 1 værelses lejlighed sammen med alle mine dyr, så der var ikke meget plads. Februar 2005 købte vi Bolmerodgaard og her har vi så fundet os til rette. Vi har/er været/er igang med en kæmpe ombygning af hovedhuset som i kan se under "her bor vi". Det har været en rigtig stor omgang at komme igennem førstesalen men det er virkelig dejligt nu når den står færdig. Nu er vi så igang med stueetagen, som skrider stille og roligt fremad, men nu er Andrea kommet til verden så lige for tiden står vores kostbare fritid på hende og dyrene.
 

Tilbage til forsiden