Nyheder

25 juni 2013

Så kom der lidt billeder af de sidste hvalpe der er tilbage. 2 stk. rejste i weekenden så nu er der 4 tilbage. Den sidste tricolour dreng rejser på lørdag. De elsker at være ude i haven og lege. De render rundt i hele haven nu og er begyndt at rende ind i vores lille skov så det ikke er til at holde styr på dem.  Se flere billeder på Lulus side eller klik her. Så er der opdateret under vores hunde. De hunde der er solgt er flyttet til "dem vi husker"

 

20 juni 2013

Så kom der en lille time til at oploade hjemmesiden. "2 af hvalpene er flyttet hjemmefra. Det er bare gået så fint. De andre hvalpe trives rigtig fint. De racer rundt i haven når vi er med dem, de er meget selvstændige og skal undersøge alt ting selv.  Se flere billeder på Lulus side eller klik her.

 

10 juni 2013

Endelig kom der til til at opdatere hjemmesiden med billeder vi har taget på vores strandtur. Tirsdag d. 4 juni pakkede vi bur i bilen og tog alle hundene med til Tørresø strand. Sikke en koncert der var i bilen, men ingen af hvalpene blev køresyge. De var rigtig trætte da de kom hjem. Ellers går det rigtig godt med dem. De er blevet chippet og hvalpetesteren har været forbi. Nu går turen i morgen til Århus og så skal de øjenlyses, vaccineres og hvalpeundersøges. Se flere billeder på Lulus side eller klik her.

 

3 juni 2013

Så kom der billeder af hvalpene på fri fod i den store have. De trives rigtig godt og er rigtig frække. . Se mere på Lulus side eller klik her.

 

27. Maj 2013

Så kom der lidt nye billeder af hvalpene igen. De er ved at være nogle ballademager men på en god måde. Nu har de været ude i den store have og undersøge den lidt. De elsker at være ude og er næsten kun inde når vejret ikke tillader det og om aftenen racer de så af i stuen. Se mere på Lulus side eller klik her.

 

18. Maj 2013

Nu er haven taget i brug. I går kom de ud for første gang. De var lidt stille lige de første par minutter men da Lulu kom med fik de lige en lille tår og så skulle der undersøges. Så nu er det bare ud med dem når de vågner så de kan blive renlige. Det sparer også lidt på aviserne. Se mere på Lulus side eller klik her.

Der er opdateringer under hvalpe og til salg.

 

12. Maj 2013

Sikke hvor de vokser. Nu er de 3 uger gamle og der er ved at komme godt liv i stuen. De er nu kommet ud af hvalpekassen og program renlighed er nu gået i gang i deres nye løbegård der er inde i stuen. De er begyndt at få fast føde og skal lige se det an men de spiser da lidt. De er begyndt at lege med hinanden og undersøge det legetøj de har fået.  Se mere på Lulus side eller klik her.

 

30. April 2013

Så kom der lidt nye billeder af hvalpene og enkelt stk. billeder med køn. De trives godt og Lulu passer dem rigtig godt. De er en stor flok så det bliver rigtig sjovt når de begynder at gå rundt. Så kommer der gang i huset. Der er opdateringer under hvalpe og til salg.

 

20. April 2013

Jubiiiiiiiii Så kom Lulus hvalpe. Sikket et stort flot kuld. 9 stykker det var flere end vi troede men hvor er de skønne, Der kom 3 Blue merle tæver, 1 tricolour tæve, 3 Blue merle hanner og 2 tricolour hanner. Så det er meget pænt fordelt. Lulu har det fint og hat klarede det så flot. Se mere på Lulus side eller klik her.

 

31. Marts 2013

Så er Lulu blevet scannet. Jubiiii vi venter hvalpe, Der er i hvert fald 3 men jeg tror også der er flere da hun vokser rigtig godt. Hun vasker sig flittigt og det varer ikke længe før hvalpekassen kommer frem så hun kan bygge rede i den. Du kan følge hvalpene på Lulus side eller klik her

 

19. Februar 2013

Tiden går alt for stærkt. Lulu er på elskovsferie oppe hos Kennel Uglebjerg, det går rigtig godt så vi håber der kommer hvalpe omkring 22 april. Farverne forventes Blue merle og tricolour. Så hvem faderen er under Lulu´s hvalpe 2013 eller klik her

 

6. August 2012

Så fik jeg lige få minutter efter 4 uger med Andrea og Maja som havde sommerferie. Tiden er bare gået så stærkt med de to ballademager hjemme. Maja er begyndt at kravle og rejser sig op ved alle ting, så nu er der rigtig fart over feltet. Så har begge tæve hvalpe fundet nyt hjem. Den ene er flyttet til sydfyn og den anden er flyttet til Skagen. De trives fint ved deres nye familier. Dolf keder sig godt nok lidt nu når hans to legekammerater er flyttet, men så får han Biggi med på leg.

 

4. juli 2012

Hvalpene bliver bare så store. De elsker at blive nusset og nyder at være ude i haven det meste af dagen. De 2 skønne tæver Donna og Dora mangler stadig nyt hjem, se flere billeder af hvalpene i haven klik her. Nu er Maja startet i dagpleje, det går bedre og bedre dag for dag. Andrea syntes det er rigtig sjovt at gå i børnehave. Hvad hun ikke slæber med hjem af tegninger, armbånd, halskæder, m.m.

 

17. juni 2012

2 uger med fart på Per har haft ferie og det har man slet ikke kunne mærke, da der har været noget hver dag.. Dino har fået nyt hjem og det går så godt. De 2 skønne tæver Donna og Dora mangler stadig nyt hjem, se flere billeder af hvalpene i haven klik her. Andrea har haft sidste dag i dagplejen og er begyndt i børnehave. Det gik over alt forventning og har haft så meget at fortælle når hun blev hentet.

 

28. maj 2012

.Mandag blev Familien, hvalpene og Lulu pakket i bilen og så hentede vi Onkel Thomas, så tog vi en tur til kerteminde strand hvor Oldemor og Oldefar har sommerhus. Vi alle nød det i fulde drag og hvalpene fik rigtig leget. De tog det i stiv arm hele turen og var virkelig skønne og have med. Se flere billeder fra strandturen klik her

 

24. maj 2012

Så kom der nye hvalpebilleder igen Klik her. De er fulde af krudt og nyder at være ude at lege. Dog det meste af dagen slapper de af i skyggen men når solen er ved at gå ned giver de den gas. De vil meget gerne snakke med de andre beboer på gården. Både de 2 og 4 benet. Nogle gange når Maja leger på gulvet bliver vi nød til at lukke hvalpene ude for ellers kan hun ikke lege i fred. De er lidt frække de små uldtotter. :-) men nyder hinandens selskab kortvarigt.

 

15. maj 2012

Nu er de begyndt at komme ud når vejret er til det. De nyder det rigtig meget og vil gerne hilse på de andre hunde. De stortrives og er nogle store uldtotter. Der er nye billeder af dem på Lulus side

 

10. maj 2012

Hvor er de bare herlige de små uldtotter. De stortrives og vokser rigtig godt. De er blevet rigtig aktive og spænder rundt. De nyder at være ude af hvalpekassen flere gange om dagen. Så har de fået navne. Se navnene på Lulus hvalpeside under de nye billeder.

 

30. april 2012

Sikke tiden flyver af sted. Hvalpene vokser så godt og de er rigtig begyndt at rejse sig og vakle rundt. De er alle begyndt at åbne øjnene. Lulu er en rigtig god mor og passer dem så fint. Når vi tager en hvalp op og vil sidde med dem sidder Lulu også på skødet for hun skal være helt sikker på hvor den er henne. Følg dem på Lulus hvalpeside

 

24. april 2012

Nu er hvalpene blevet 11 dage. De vokser rigtig fint og Lulu passer dem rigtig godt, slikker, nusser og putter med dem.  Følg dem på Lulus hvalpeside

 

17. april 2012

Så kom de længe ventede hvalpe. 4 dejlige bamser 1 tricolour tæve, en tricolour han, 1 blue merle tæve og en blue merle han. De er super skønne. Glæder os til at vi skal følge dem de næste mange uger :-) Følg dem på Lulus hvalpeside

 

27. Marts 2012

Sikke maven vokser på Lulu det bliver vildt spændende. Hun er  spiser rigtig meget (det er jo ikke noget nyt) Nu får hun så bare mere mad til de små inde i maven har noget at vokse af. Hun løber ikke så meget mere og tager det hele stille og roligt. Hvalpekassen er kommet ind i stuen så hun kan vende sig til den.

 

20. Marts 2012                                                                Puha der har være travlhed her på gården. Med en stue er skulle laves færdig til en barnedåb der blev holdt hjemme, Lulu har været til parring på sjælland og så lige 4 dages hygge i Lalandia, det er de sidste måneders tid gået med. I dag har vi været til scanning med Lulu og vi venter hvalpe JUBIIIII, Vi så mindst 4 stk. Så er vi vildt glade. Desuden er  Lulu blev  årets collie nr. 2.

 

26. Januar 2012                                                                  Nu må det være tiden igen til at opdatere hjemmesiden. Tiden flyver bare af sted med 2 små banditter Andrea og Maja. :-) Så er Kiwi og Bell flyttet til deres nye familier. De er faldet rigtig godt til i deres nye hjem. Bell er flyttet til Haderslev og Kiwi bor i Søndersø kun 5 km fra hvor vi bor. Så det er godt at Bine (Gaia´s ene hvalp) bliver boende, hun giver da lidt liv, nu når der er lidt færre hunde. 

 

26. December 2011                                                             Det har stået lidt sløvt til med at få opdateret hjemmesiden, men tiden går bare stærkt og især med 2 børn samt en del sygdom i mellem, men i skal ikke snydes for et julebillede.

Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.

 

11. November 2011                                                              Nu flyver tiden bare afsted. En lille ny beboer er kommet til. Andrea blev storesøster d. 28 Oktober 2011 til en stor pige. Hun er en stolt storsøster og skal tit se hvad lillesøster laver,

Der er opdateringer under hvalpe og salgssiden.

 

27. Oktober 2011                                                              Sikke tiden bare flyver af sted, selvom man føler at tiden er gået helt i stå. Vi venter og venter på at Andrea skal blive storesøster inden længe. Nu må det snart godt være, nu er det 11 dage over terminen, men den må have det for godt inde i den lune grotte. :-) Så har hanhvalpen fået nyt hjem og er flyttet til København. Det to sidste hvalpe bliver boende her.

Den 16/10 var vi til udstilling i Års. Vi havde kun Lulu med da det var på terminsdatoen, så alt kunne jo ske. Det gik rigtig godt og Lulu fik Exc, 1 vinder, CK, bedste tæve samt BIM. Det var en hyggelig dag med familien og colliefolk i det nordjyske.

 

3. Oktober 2011                                                                  Nu er hvalpene fyldt 8 uger og 3 af dem er fløjet fra reden. De er kommet lidt rundt i Danmark. Søndag d. 2 Oktober benyttet vi os af det gode vejr, så familien, mormor og morfar samt de sidste hvalpe tog et smut til fuglesang strand. Det var super hyggeligt og hvalpene syntes det var så spændende. De var ikke helt tilfredse med at de var i snor, men det gik rigtig fint af det var første gang. Se flere billeder på Gaia´s side

 

19. september 2011                                                                 Nu er hvalpene ved at være godt frække. De leger meget med hinanden elsker at løbe rundt uden for. De vokser godt og spiser fint. Se flere billeder på Gaia´s side

 

9. september 2011                                                              Sikke det går godt med hvalpene. Der er fuld fart på dem og de elsker at være ude at lege på deres legeplads. De undersøger alle ting og leger meget med hinanden. De tager godt på i vægt og spiser godt af deres mad. Se flere billeder på Gaia´s side eller klik her

 

2. september 2011                                                                Så har hvalpene været ude for første gang. Det syntes de var rigtig sjovt. Se flere billeder på Gaia´s side eller klik her

 

1. september 2011                                                               Nu er hvalpene 4 uger gamle. De er blevet godt stabile på benene og løber rundt og leger med hinanden eller deres legetøj. De er flyttet ud af deres hvalpekasse som var blevet for lille til dem. Så nu har de fået meget mere plads at lege på når de er vågne. Se flere nye billeder på Gaia´s side eller klik her

 

25 august 2011                                                                 Hvor bliver hvalpene hurtigt store. Der sker bare så mange ting i den alder. De går rundt og undersøger alting. De er begyndt at få opblødt mad, det vil de gerne have. Se mange nye billeder på Gaia´s side eller klik her.

 

17 august 2011                                                                  Sikke tiden går stærkt. Nu har alle hvalpene snart åbnet øjnene. De bevæger sig godt rundt i kassen og er begyndt at bjæffe og knurre (lyder ret sødt). Se mere om dem på Gaia´s side under hvalpe 2011

 

9 august 2011                                                                     Sikke en uge der lige er gået. Natten mellem den 2 og 3 august fødte Gaia 6 rigtig fine hvalpe. Det hele gik rigtig fint og Alle hvalpene har det super godt og vokser fint. Se meget mere om hvalpene på Gaia´s side

Så har vi fejret vores datters 2 års fødselsdag d. 4 august så det har været en travl med rigtig god uge.

 

31 Juli 2011                                                                       Nu er det snart tiden til at Gaia skal nedkomme med hvalpene. Vi er så spændte at vi næsten ikke kan vente. :-) Så har vi været på udstilling i vejen i 2 dage. se resultater på Lulu´s side under udstillinger.

Da vi nu venter barn nr. 2, har vi valgt at reducere lidt i dyrene, så alle kan få den opmærksomhed de skal have. Se mere under dem vi husker

 

11 Juli 2011                                                                       Nu kan vi rigtig se at Gaia er drægtig. Hun vokser godt omkring maven. Hvalpene forventes at se dagens lys i den første uge i august. Se mere på hvalpesiden

Så er der opdateringer på til salgssiden

 

5 Juli 2011                                                                         Nu har vi haft Gaia til dyrlægen og fået at vide at hun er drægtig, så vi er meget spændt på at få hvalpe igen. Vi er meget spændt på denne kombination, med to hunde hvor temperamentet er i top. Se mere på hvalpesiden

Så er der opdateringer på til salgssiden

 

19 Juni 2011                                                                  Lørdag d. 18 var vi en tur til udstilling i Valby. Vi havde kun Lulu med og hun blev 2 bedste tæve.

Nye spændende hvalpeplaner læs mere på hvalpesiden

 

10 Juni 2011                                                                       Så er sommeren kommet til Bolmerod. D. 18 maj folede Vinca et smukt hingsteføl. Nu har alle tæverne snart været i løbetid. Gaia og Lulu er i løbetid nu og så mangler vi kun Kiwi. Mitch er flyttet til en ny familie hvor han har fået en ny collieveninde. Det går rigtig godt og han stor trives i det nye hjem.

 

8 Maj 2011                                                                     Lørdag d. 7 maj var vi til udstilling i Hillerød. Det gik super godt. Vi havde kun Lulu med, men hun fik også fine resultater. Se resultaterne på hendes side. Så venter vi spændt på at der er føl på vej. Den skulle gerne komme midt i denne måned. :-)

 

13 Marts 2011                                                                 Sikke tiden går. Her i Bolmerod venter vi bare på noget forår og lidt mere varme, så vi kan håbe på at alle forkølelserne kan forsvinde. Siden sidst har vi være på 2 udstillinger, og det er gået godt. I Fredericia blev Lulu BIM og i Randers fik hun et klub certifikat. Ellers er hun blevet årets collie nr. 4 i 2010 og den bedste tæve, så det er vi stolte af.

 

17 Januar 2011                                                                    År 2011 er skudt godt i gang her i Bolmerod. Endelig fik jeg lidt tid og overskud til at opdatere lidt på hjemmesiden. Andrea har allerede ligget syg et par gange så nu håber vi har hun snart bliver helt frisk igen og at det ikke lige kommer igen foreløbig. Jeg har fået opdateret alle udstillings kritikker for år 2010 der manglede 3 stk. både ved Alma, Bell og Lulu. Vi er så glade for Lulu er blevet Dansk Champion i Herning så vi kan slet ikke få armene ned endnu. Så det bliver sjovt at udstille hende i champion klassen i Herning. :-) :-)

 

21 December 2010                                                             Sikke tiden går stærkt. Gaia er desværre ikke drægtig, Det er vi meget kede af da det var en utrolig spændende parring. Jeg håber på at få lidt mere tid i det nye år til at opdatere hjemmesiden lidt mere.

Vi ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.

 

15 November 2010                                                                Så er Gaia blevet parret. Vi venter spændt på ar få hvalpe efter denne kombination. Se mere under hvalpe

 

27 Oktober 2010                                                                      Nu er Gaia kommet i løbetid og vi glæder os. Der er kommet billede af hanhunden Oscar på hvalpesiden.

 

19 Oktober 2010                                                                 Nu skulle det være at hjemmesiden skulle opdateres. Vi har været syge på stribe hjemme så tiden har der ikke været for meget af. Der er kommet udstillings kritiker fra Glamsbjerg på Alma, Bell og Lulu, samt udstillings kritiker fra Ballerup på Bell og Lulu. Begge udstillinger gik rigtig godt. Vi glæder os til vi skal til Herning først i november.

Nu har vi fundet en hanhund som Gaia skal parres med. Se mere under hvalpe. Den parring glæder vi os rigtig meget til..

Nu har Andrea kommet op på benene og går rund med fuld fart. Så nu sker der rigtig meget.  Så endelig fik jeg lagt lidt billeder op fra vores bryllup her i sommers. Det var en fantastisk dag.

 

30 August 2010                                                                   Så kan der billeder og kritikker på af den internationale udstilling i vejen d. 15/8 2010. Det gik rigtig godt. Lulu fik Exc. 2 vinder og 2 bedste tæve og fik res. CACIB. Bell fik Exc. 1. vinder. og til sidst havde vi Barney med og han fik også Exc. og 2 vinder. Så det var en rigtig god dag. 3 hunde med og 3 Exc. med hjem. :-) Så er der kommet flere billeder af Andrea.

 

21 August 2010                                                                   Så er vores fjordhest Vinca kommet på hestesiden. Hun er blevet bedækket så vi håber på føl maj 2011

 

9 August 2010                                                                  Sikke hvor tiden flyver af sted. Men nu står den på opdatering af hjemmeside den kommende uge. Siden sidst har Per og jeg holdt bryllup sikke en god fest og en uforglemmelig dag. Sikke mange dejlige mennesker der var med til at fejre denne store dag. Så har vi holdt 1 års fødselsdag for Andrea. Tænk at hun allerede er blevet 1 år. Hvor går det dog stærkt. Hvor er vores lille baby henne? Nu er hun ved at blive stor og kravler på livet løs. Rejser sig og går rundt om alle ting. Men hendes gåvogn der ligner en ko er dog det bedste. Den får da slidt hjulene af inden hun kan gå.

Så er der kommet en lille bamse ind i flokken. Hun er en tricolour tæve som hedder Titi. Hende kommer der mere om under hundene

 

11 Juni 2010                                                                      Nu fik jeg lige en times tid foran computeren :-) Vi har været til skue i Årslev med Lulu, Bell og Alma. Det gik rigtig godt. Kig under deres udstillingsside eller klik på deres navn. Det var en hyggelig dag selvom det regnede ret meget. Så har vi fået hoftescannet Alma, Barney og Lulu. Vi er meget glade for alle har HD status A.

Så har Cocio og Matilde flyttet hjemme fra. De bor nu over på sjælland og skal af og til på ferie med deres nye madmennesker til Sverige. Så vi ønsker den alt godt frem over.

Så har Per haft Mitch og Alma med til hyrdning. Lad os sige at nogle er bedre end andre. Se billeder på deres side eller klik på navnet.

 

3 Maj 2010                                                                      Sikke en weekend. Vi var på hundeudstilling i Hillerød. Vi havde Lulu og Bell med. Bell tog hele dagen så fint og var bare så glad. Hun ville godt nok ikke stå helt stille inde i ringen men var utrolig sød. Hun blev bedste hvalp i racen og vi var så stolte af vores eget opdræt. :-)  Lulu var vi også godt stolte hun gik hen og blev bedst i racen så det var bare vores dag. :-)  Se billeder og kritik på Lulu og Bells side

 

5 April 2010                                                                      Når hele ugen har været noget hektisk.. Gaia har født sidste mandag. Se mere om hendes hvalp og fødsel på hendes side. Hun er en god og stolt mor

 

25 Marts 2010                                                                     Nu er der lagt flere billeder ind af Andrea fra januar til 3 marts. De dem på Andrea´s side. Nu er der omkring en uge til Gaia skal have hvalpe. Vi glæder os og venter spændt. Se mere om hvalpene under Gaia´s side

 

14 Marts 2010                                                                  Sikke hvor tiden flyver afsted. Nu fik jeg endelig tid til at sætte mig foran computeren og opdater hvad der sker her på gården. For 14 dage siden var vi på udstilling i Hårlev. Der havde vi Bell og Lulu med. Se deres resultater på deres side. Så omkrin først i april venter vi hvalpe se mere på Gaia´s side,

 

2 Februar 2010                                                                Søndag d. 31 januar har vi været til udstilling med Lulu, Alma, Pepsi, Matilde og Cocio. Se deres resultater på deres side. De var rigtig søde og havde med. Det var en god og hyggelig dag. Andrea tog det rigtig pænt men vi havde også mormor med som kunne se efter Andrea imens vi var i ringen med hundene. Ellers går det godt her på farmen. Så er Betty og Bell kommet på hjemmesiden.  Så er til salgssiden opdateret.

 

3 Januar 2010                                                                     Her på gården er vi kommet godt ind i det nye år. Nu fik jeg lige tiden til at bruge lidt tid på at oploade lidt billede fra vi havde sne midt i december. De var rigtig hyggeligt og både hundene og hestene havde det sjovt. Der er nye billeder ved hundene sammen, Alma, Cocio, Matilde, Barney, Mitch, Gaia, Lulu, Pepsi, Der er også tage billeder af Lotte og Pumpa og af dem sammen. Og til sidst er der lidt stemningsbilleder af vores omgivelser omkring gården. Så er der lidt nye billeder af Andrea.

 

14 December 2009                                                              Sikke en december travl måned. Nu er alle hvalpene flyttet hjemme fra til deres nye verden. De trives fint har vi hørt. Andrea er blevet stor. Der er nye billeder på hendes side. Klik her

 

24 November 2009                                                               Nu har hvalpene været både til dyrlægen og øjnelægen. det tog de rigtig pænt. Vi er meget glade for at alle hvalpene var fri på øjnene og har et godt heldbred

 

22 November 2009                                                             Sikke hvor tiden går. Nu er hvalpene 7 uger gammel. De vokser rigtig godt og de er godt frække. Der er nye billeder af alle hvalpene inde på deres side. De er blevet chippet i torsdags og på mandag skal de til dyrlægen for at få vaccine og sundhedstjekket, på tirsdag skal de til øjenlægen. På torsdag flytter den første hjemme fra. Så der sker rigtig meget lige nu. Som noget nyt har vi lagt et filmklip af hvalpene ud på youtube. (begynderkvalitet)

 

11 November 2009                                                                 I weekenden har vi været til udstilling i Herning. Vi havde Gaia og Lulu med Resultaterne er lagt ud på deres side. De var rigtig søde og samarbejdsvillig, så det nød både hundene og os. Andrea syntes det var lidt farligt lørdag da vi lige ankom. Men hun tog dagene så pænt. Hvalpene vokser godt og de er rigtig frække nu. Jeg håber på at få taget nogle nye billeder af dem inden de næste par dage. Så er der kommet billeder af Andrea´s dåb vi holdte d. 25/10 2009

 

28 Oktober 2009                                                                  Så fik vi holdt barnedåb i søndags det var en hyggelig dag med den nærmeste familie (billeder kommer senere). Så nu har Andrea fået sit navn. Hvalpene trives godt og de er godt aktive. Der er nye billeder af alle hvalpene. 

 

18 Oktober 2009                                                                 Her på gården går det fint. Hvalpene vokser godt, og nu mangler der kun en tæve at finde et nyt hjem. Til salgssiden er blevet opdateret.

 

6 Oktober 2009                                                                     I torsdags fødte Kiwi 6 colliehvalp. Se dem her: Kiwis hvalpe

 

13 September 2009                                                               Så er der kommet lidt flere billeder af Andrea fra d. 7 september 2009. Nu er vi helt sikker på at Kiwi er drægtig så nu venter vi vores første kuld colliehvalpe. Vi glæder os meget. Se mere under hvalpe.

 

6 September 2009                                                                 Så er der kommet billeder af vores datter Andrea på vores hjemmeside. Se under "om os". Ellers går det fint her på farmen. Kiwi er drægtig så vi glæder os til at skal have vores første colliehvalpe i huset.

 

17 August 2009                                                                  Nu var det næsten en måned siden jeg har opdateret vores hjemmeside, så nu var det på tide. Her går alt godt, vi er blevet fra 2 til 3 nu. Vi har fået en lille pige d. 4 august. Så nu er tiden ikke så stor til at sidde foran computeren. Magi har fundet et dejligt nyt hjem. Det var en hård dag, da hun rejste, men vi har fået gode billeder af hvor glad hun er. Så det er rigtig dejligt. Kiwi har lige været til parring, så nu venter vi vores første kuld colliehvalpe. Det bliver rigtig spændende.

 

19 juli 2009                                                                       Nu er Cocio og Matilde oprettet under vores hunde og fået deres egen side. Der er nye billeder af dem begge. Så er der nye billeder af Alma på hendes side. Så er der fælles billeder af alle hvalpene klik her. Så er min pony (Lotte) kommet på siden. Der er billeder af hende under Hestene

 

11 juli 2009                                                                      Sikke hvor tiden går. På gården går alt fint. Alle Pepsis hvalpene har fundet et nyt hjem.

 

20 juni 2009                                                                       Nu er de første 4 hvalp flyttet hjemme fra. Albert Mælkedreng flytter d. 25 juni og så mangler Arthu Dumle Snack en nye familie. Se mere om ham på hans side eller klik her. Sidste weekend d. 13-14 juni var vi til udstilling i Vejen, Vi havde Barney, Gaia og Lulu med. Se billeder og resultater på deres side.

 

2 juni 2009                                                                          Nu er Pepsis hvalpe 8 uger gammel. De første er fløjet fra reden, og det er gået rigtig godt. Der mangler at blive solgt 1 hvalp fra det kuld. Se mere under hvalpe.

 

25 Maj 2009                                                                     Pepsis hvalpe er 7 uger gammel.  Pepsi nyder og lege med dem, men hvis det går for voldsomt for sig, skal de  også lige lære hvordan tingene er. De elsker at være udenfor når vejret er til det, for græsset er bare sjovt at lege med, især hvis det er lidt langt. Der er nye billeder af hvalpene inde på hvalpenes side

 

3 Maj 2009                                                                        Nu er Pepsis hvalpene 4 uger gammel. De trives godt og der er godt gang i dem når de er vågne. Der er kommet nye billeder af dem. Se mere på pepsis side eller klik her.

 

21 April 2009                                                                        I lørdags d. 18/4 2009 var vi til national udstilling i Hedensted. Der havde vi Barney, Lulu og Kiwi med. Se deres resultater på deres udstillingsside eller klik på navnet. Selvom Lulus klasse var stor og hun havde hård konkurrence blev Lulu den bedste tæve og fik certet, så vi er bare glade. Så har vi været over og besøge Alma, hun er godt nok blevet stor. Se nye billeder af hende på hendes side eller klik på hendes navn. Så har vi fået taget lidt nye billeder af Pepsis hvalpe.

 

10 April 2009                                                                      Så fik jeg taget mig i nakken og opdatere hjemmeside, jeg kan slet ikke slippe øjnene fra de så hvalpe som kom til verden søndag aften og nat. Hun gjorde det rigtig godt og er en stolt mor af 8 stk. Se mere om de kære hvalpe på Pepsis side eller klik her

 

1 April 2009                                                                         I weekenden 28-29 marts har vi været på udstilling i Luxembourg. Vi havde Kiwi og Lulu med, se billeder og resultater på deres side eller klik på navnet. Så er der kommet lidt nye billeder af Lulu og Barney på deres sider. Pepsi bliver større og større, hun trives fint men er ikke så aktiv mere, forståligt nok. Nye billeder af hendes drægtighed. Så venter vi på en korthårs collie mere. Vi glæder os til Alma bliver gammel nok. Se billeder af hende på hundenes side.

 

18 Marts 2009:                                                                    Så fik jeg lidt tid til at opdatere vores hjemmeside. Her går det godt. Pepsi er ved at blive godt tyk, , se billeder af hendes drægtighed på hendes side eller klik her.  Så har vi bestilt en korthåret collie. Hun er en uge gammel, se et billede af hende under vores hunde . Så er der lidt fælles billeder af hundene når de leger i haven.

 

18 Februar 2009:                                                                   I weekenden har vi været på udstilling i Fredericia. Vi havde Mitch og Barney med, se deres resultat på deres side eller klik på navnet. Så er der kommet nye parringsbilleder på Pepsis side. Hun er nu blevet parret 3 gange og nu må vi vente spændt.

 

4 Februar 2009:                                                              Tirsdag d. 3 februar tog vi til Nykøbing Sj. og fik parret Pepsi 1 gang. Parringen gik fint. Se flere billeder af Sigurd under parring eller klik her

 

2 Februar 2009:                                                                  Nu er der forår her på gården. Både Pepsi og Gaia er kommet i løbetid, så nu venter vi både Dansk/Svensk gårdhunde hvalpe og Colliehvalpe. Se mere under hvalpe.

 

22 Januar 2009:                                                                 Her på gården går det godt. I dag tog per og jeg en tur til stranden og hyggede og hyggede os med nogle af hundene. Klik her for at se billederne fra turen :-)

 

2 Januar 2009:                                                                    Nu er vi kommet godt over julen og nytår. Håber I alle er kommet godt ind i det nye år. Der er lidt nye billeder af hundene på deres side eller klik her.

 

09 November 2008:                                                               Så har vi været på udstilling i Herning. Om lørdagen med Pepsi og om søndagen med Mitch og Lulu. Se deres resultater på deres udstillingsside eller klik på navnet. Til salg siden er opdateret. Så er Mitch blevet en del af kennel Bolmerodgaard så vi er blevet de stolte ejere af ham, :-) før var han udstationere af kennel Nitopets. Vi siger tak til kennel Nitopets for at vi kunne blive hans nye ejere

 

04 November 2008:                                                               Så er der kommet nye billeder af hundene der leger i haven. Barney og Lulu er ved at blive ret store se nye billeder af dem på deres sider eller klik på navnet.

 

12 Oktober 2008:                                                                     D. 11 oktober var vi til udstilling med Pepsi. Det var en hyggelig dag, men hun var ikke lige dommerens smag. Men hun var så sød og have med og hun nød at være i centrum :-). Så er der lidt nye billeder af Barney og Lulu. Se også fælles billeder af dem under hundene.

 

21 september 2008:                                                              Nu fik jeg endelig tid til at opdatere lidt igen. Nu har vi haft Barney i 2 uger og han er bare sød. Se flere billeder klik her. Så er der kommet lidt fælles billeder af hundene, Gaia og Lulu. og til sidst har vi været til Avlsgodkendelse med Pepsi. Hun blev godkendt så vi er glade.

 

5 september 2008:                                                                 Ja nu er der kommet endnu en hun til gården. Per har længe snakket om en korthåret collie og ja nu var han der. Han hedder Barney og er bare kær. Se mere til ham på Barney´s side.

 

31 August 2008:                                                                     Nu har vi været til udstilling i Glamsbjerg. Det gik fint og var en rigtig hyggelig dag. Vi havde Mitch, Gaia, Kiwi og Lulu med. Det var Lulus første udstilling og det klarede hun fint. (klik på navnene med streg under og du kommer til siden som matcher)

 

24 August 2008:                                                                  Så blev det tiden til at få opdateret lidt igen. Der er nye billeder ved Gaia, Magi, Kiwi, Mitch, Lulu og Pepsi. Så har vi været på udstilling i Vejen. Om lørdagen med Pepsi tjek hendes resultater, og om søndagen med Mitch, Kiwi og Gaia. (Klik på dem med streg under og du kommer til siden som matcher til navnet)

 

24 Juli 2008:                                                                      Nu måtte tiden til at oploade hjemmesiden for det var vist lidt for lang tid siden. Vi har været på Bornholm på udstilling med Kiwi og Mitch. Så er der nye billeder af Lulu både fra d. 29 juni og fra juli. Hun er kommet hjem, og er en rigtig sød pige.

 

27 Juni 2008:                                                                          Så har vi været til skue på Himmelbjerget. Det var rigtig hyggeligt. Vi havde Magi, Kiwi, Gaia og Mitch med. Kiwi blev jysk hvalpevinder, så vi var glade..

 

5 Juni 2008                                                                          Så er til salgs siden opdateret. Og vi har været over og besøge Lulu så der er også nye billeder af hende.

 

20 Maj 2008:                                                                     Uha der er oploadet en del sider. Alle hundenes fotoalbum er der kommet nye billeder. Gaia, Magi, Kiwi, Mitch, Pepsi og Zigi.. Så er Zigi desværre blevet aflivet pga. hendes sygdom. Se hendes billeder fra hendes sidste dag. Så har vi været inde i den fynske landsby og ride. Det var en god dag. Se under hestenes fotoalbum. Idag har vi været over at besøge lille Lulu. Hun er bare kær. Selvfølgelig er der nye billeder af hende

 

4 Maj 2008:                                                                        Så kom dagen den 2 maj som vi havde ventet spændt på, nemlig Pepsis fremstilling som raceren Dansk/svensk Gårdhund. Nu når  vi så alligevel var på den anden side af broen kunne vi jo lige så godt tage en dags udflugt. Så vi valgte at tilbringe resten af dagen med Eva og Sinna fra Kennel Nitopets. nej nej nej det går aldrig godt at være derover, se bare Lulu! :-)

 

21 April 2008:                                                                    Nu fik jeg tid til at oploade siden. Der er nye billeder ved hestene, Penelope, Fontana og Pumpa. Vi glæder os til juni hvor vi endelig kan tage på hundeudstilling  efter en omgang sygedom hos hundene. Zigi har især haft en hård periode, da hun fik konstateret en sjælden sygdom - autoimmun Pemfigus. Sagt på dansk  at hun er overfølsom over for sig selv. Men hun ser da heldigvis ud til at være i bedring.

 

20 Marts 2008:                                                                    Så er der kommet 3 nye beboer her på gården. Jeg savnede marsvinene så nu har jeg lidt mere tid, så nu skulle det være igen. Jeg har en enkelt kæledyr og de 2 andre er teddyer. Så dem under marsvinene

 

13 Marts 2008:                                                                    Så skulle der ske lidt her på siden. Der er kommet lidt billeder på af hundene og af Kiwi og Mitch.

 

3 Februar 2008:                                                                   Så er vi kommet travlt ind i det nye år. Hvalpene vokser godt og de har været med til deres første skue. Der er billeder på Kiwis og Magis side. Så er der lidt nye billeder inde på Penelopes side(fødselsdagsgave).. Vejret i januar måned har været vådt så tjek lige hvalpene. Så er der kommet lidt nye billeder af Penelope.

 

25 december 2007:                                                              Puha jeg så lige at det var lang tid siden jeg havde opdateret min hjemmeside så det måtte jeg jo heller gøre. Kiwi og Magi vokser godt. De er bare herlige og leget meget sammen. Der er kommet lidt nye billeder inden på Kiwis og Magis side. Så har jeg fået en pony af Per i jule og fødselsdagsgave. Hun hedder Penelope

 

28 November 2007:                                                              Nu er Kiwi kommet hjem, så nu leger Magi og hende rigtig meget. Der er nye billeder inde på Kiwis og Magis side. Så er der flyttet en hanhund ind som hedder Mitch. Han er bare så sød og kærlig. Se billeder af ham på hans side.

 

4 November 2007:                                                                Så er Magi kommet hjem. Dejligt. Se nye billeder af hende her på Magis fotoalbum

 

18 Oktober 2007:                                                                 Så fik jeg lagt lidt nye billeder ind på min hjemmeside. Zigi er kommet i løbetid og er kommet over til Eva fra Kennel Nitopets, så kunne vi jo lige så godt hilse på Magi og Kiwi nu når vi var der. så der er lige kommet lidt nye billeder på deres sider. Så fik jeg lagt lidt billeder ind fra vores strandtur vi havde i september sammen med Pers forældre. Så der er nye billeder på Gaia´s side, Zigi´s samt hundenes side.

 

4 Oktober 2007:                                                                   Så fik jeg lige en aftens tid til at opdater vores hjemmeside. Der er kommet et nyt link til kennel Vielsted som er en collie kennel. I går var vi over og besøge Eva for at se hvor stor Magi er blevet, hun er nu 4 uger gammel. Udover besøget endte det jo med en familieforøgelse med endnu en collie. Velkommen til Kiwi. Så Kan Magi og Kiwi rigtig lave ballade sammen. :-)

 

21 September 2007:                                                              Så er vores kennelmærke blevet godkendt, så har jeg skrevet lidt om vores kennel. Så fik jeg lige set at jeg manglede at få udfyldt Gaias stamtavle. Så er der kommet billeder på af vores nye collie Magi, Til sidst er der kommet billeder på af vores katte. Røskva og Fenja

 

14 September 2007:                                                              Så fik jeg endelig en hel aften at at opdatere hjemmesiden. Der er kommet ny hest i stalden, så velkommen til Fontana. Så er der kommet lidt nye billeder af Gaia og Pepsi.

 

12 September 2007:                                                             Nu kom Gaias billeder fra udstillingen i Vejen.. Så har Per været med til hundetræning og taget et par billeder, tjek på Gaias side.

 

18 August 2007:                                                                  Så er alle hvalpene flyttet hjemme til deres nye familier. Så er der kommet billeder fra udstillingen i Glamsbjerg hvor vi havde Gaia med. Så har græsfolden ved hestene været oversvømmet, se billeder på Pumaps og Tundres side

 

22 Juli 2007:                                                                       Så er hvalpesiden endelig blevet opdateret med nye billeder. De vokser godt stærkt nu og er super frække.

 

5 Juli 2007:                                                                         Så er der lagt nye billeder ind af alle hvalpene. Så har jeg lavet en side hvor der er forskellige billeder hvor der er flere hvalpe på.

 

25 Juni 2007:                                                                      Så er der blevet lagt nye billeder ind af Pepsis hvalpe. De er nu 2 uger gamle og er begyndt at åbne øjnene. Så er hvalpene blevet sat til salg på salgssiden, Så har vi været på skue i Himmelbjerget, se billeder under Gaia udstillinger

 

20 Juni 2007:                                                                      Så er Pepsi blevet mor til hele 7 kønne hvalpe. Følg hvalpene inden under Pepsis side under hvalpene. Der vil så tit jeg har tid til det blive opdateret med billeder.

 

8 Juni 2007:                                                                        Se de sidste nye billeder af Pepsis drægtighed. Hun er godt tyk nu. Så er billederne fra skuet på Hjerl Hede. Både på Gaia´s og Zigi´s side. Nye forårs billeder på Zigi´s side. Der er kommet forårs billeder ind på Pumpas side.

 

4 Juni 2007:                                                                      Jubii, nu kom der 10 min til at opdatere min hjemmeside. Der er lige været så meget andet end lige computeren. Pepsis side med hvalpe er opdateret, med fine drægtigheds billeder.

 

30 april 2007:                                                                      Så fik jeg lige lidt mere tid til at oploade min side. Nu er der kommet flere billeder ind inder Gaia, og så er det lavet en ny, som hedder hundene, hvor der er en del billeder af dem når de leger osv.

 

25 april 2007:                                                                         Jubii så fik jeg lidt tid til at opdatere vores hjemmeside, Der er sket meget her efter sidste opdatering, vi har haft Pepsi til parring, så nu håber vi på hvalpe. Så har vi fået Gaia hjem! Hun er bare så sød! Så der er kommet lidt flere billeder af hende!

 

26 Februar 2007:                                                                Nu fik jeg oploadet siden Gården, med den del billeder. Pepsis side er også oploadet med nye billeder. Så tjek lige linksiden,, hvis du kunne ønske dig at få din side på min linkside så er du velkommen til at skrive.

 

17 Februar 2007:                                                                 Nu er Gaias side blevet opdateret, nye billeder fra da vi var over at se hende. Det var skønt, de er så rare over ved opdrætteren, og man kan jo bruge timer på at sidde og se på de små søde hvalpe, som nu er så aktive. Efter en lang beslutning har Helmut fået sig et nyt godt hjem! Så er katten Bastians side opdateret med lidt nye billeder!

 

9 Februar 2007:                                                                   Så er der kommet nyt inden under hundene! Lidt nye billeder!

 

4 Februar 2007:                                                                   Så er der kommet nye billeder inden under Zigi.

 

23 Januar 2007:                                                                   Så fik jeg lidt tid til at opdatere min hjemmeside! Der er kommet nye billeder inden under Pumpa og Tundre.

 

25 December 2006:                                                              Der er kommet nye billeder af Tundre inde på hans side.

 

23 November 2006:

Så er Tundre´s side blevet opdateret. Der er kommet en del billeder af ham.

 

5 November 2006:                                                                       Så er der sket meget igen! Min computer har lige været i stykker så det er derfor at siden ikke er blevet opdaeret før nu. Daisy og Filur er blevet solgt til nogle søde mennesker fra sjælland, og det går godt med dem. Så har vi fået en fjordhest som hedder Tundre. Han er utrolig dejlig. Se ham under hestesiden. I dag har vi lige været på udstilling med Zigi,, så se billeder på Zigi´s side.

 

15 september 2006:                                                            Siderne filur og Daisy under hestene er opdateret. Samt til salgssiden.

 

5 August 2006:                                                                     Få er der kommet lidt om Filur under heste. men flere billeder kommer. Zigi var desværre ikke med hvalpe, så vi må prøve lykken næste gang.

 

8 juli 2006:                                                                        Der er sket rigtigt meget her på gården, så tiden har ikke  har ikke lige været foran computeren.. Daisy har folet et rigtig stort hingste føl som bare er sådanne et nusse hoved. Så da vores byggeri tager lidt længere tid besluttede vi at komme af med 3 af vores kaniner så nu har vi kun Helmut tilbage. Så er Zigi´s side ved at blive opfrisket, Nye billeder af hanhunden som hun er blevet parret ved.  

 

 

Tilbage til forsiden