Om Kennel Bolmerodgaard

Kennel Bolmerodgaards beboer er Per "Herren på gården", Kristine "Frøken på gården samt webmarster", Gårdens kennelbeboer er 5 langhåret collier 1 korthåret collie samt 1 D/S gårdhund

Derud over kennelbeboerne 1 heste der pt. er udlejet til Fyns rideklub 

 

Vi bor på et nedlagt landbrug, som vi er ved at gøre i stand. Her er masser af plads både til os og til dyrene. Hundene bor sammen med os inde i huset, hvor de hygger sig sammen med os.
 
Jeg har stort set altid levet sammen med en collie. Da jeg boede hjemme hos mine forældre, havde de en collie tæve (Bonnie) (Zobel og hvid). Det var mig der stort set mig der passede hende. Og jeg nød det. Men hun var ved at være oppe i alderen til sidst, så hun kunne ikke så meget mere. Men jeg måtte ikke få min egen hund! Øv øv
 
Da jeg så flyttede til Sønderjylland for at starte på min uddannelse, syntes jeg det var lidt kedeligt for jeg kendte slet ikke nogen. Og jeg savnede det med at have Bonnie gående omkring en. Så jeg ringede til mine forældre og sagde at jeg ville købe mig en hund. Og som forældre nu siger "Er du helt sikker på at det er det rigtigt", Ja det var jeg. Knap en halv time efter ringede min far og sagde at der var colliehvalpe oppe ved kennel Borresø. Så straks ringede jeg derop og aftalte en tid vi kunne komme og kigge. En uge efter hentede vi så Zigi.

Efter 1½ år kom Per så ind i mit liv og han måtte bare finde sig i at Zigi fulgte mig i tykt og tyndt. Og det var der ingen problemer i. Han var van til hunde, men det var Dans/Svensk gårdhunde.
Da vi havde være sammen i knap 1 år, syntes jeg vi skulle have en legekammerat til Zigi, Han fik lov til at vælge racen, hvis jeg fik lov til at vælge kønnet (Per var mest til hanhunde) Og det syntes jeg ikke var så nemt da Zigi nu var en tæve. Så det var sådanne Pepsi kom til at bo hos os.

Ikke lang tid efter Pepsi ankomst flyttede vi til Bolmerodgaard. Hundene hyggede sig med at få så meget plads.
Nu havde jeg fået pladsen, og jeg havde altid drømt om at få et kuld hvalpe på Zigi, og det var ved at være på tide for Zigi bliver jo ikke yngre, så vi sendte hende til kennel på Sydfyn, men det blev desværre uden resultat. Så vi tog på en udstilling for at se på andre hanhunde. Artax som kommer fra Kennel Nitopets han var bare flot syntes vi, så jagt efter ham. Jeg ringede til Eva og vi kunne bare komme med Zigi når tiden var inde.
 
Zigi kom i løbetid, og vi kørte over til sjælland for at aflevere hende, og fik en snak med Eva. Nå løbetiden snød os, for godt nok blødte hun med ikke så meget. Så af sted igen og hente hende. Der så vi så at Eva havde hvalpe. det skulle jeg jo aldrig have set, den hvalp Eva gav mig i hånden, var da bare så sød. Så hele vejen hjem i bilen plagede jeg. Og jeg begyndte og snakke om kennel og bla bla. Men det bedste var at han ikke var helt afvisende. For han var nu vist også faldet for den. Og så var han vist lidt overrasket over at have 6 collier i et køkken uden en lyd og besvær.
 

 
Så da jeg kom hjem fik jeg lov til at ringe til Eva og sige vi gerne ville købe hende. Det fik jeg så lov til, på en betingelse at jeg ville prøve at udstille. Det ville vi jo gerne. Så det var så Gaia der kom til gården. Efter første udstilling blev vil lidt mere bidt af det med at udstille, så vi prøvede igen og igen og igen. Ja og så blev vi bidt af  det. På den måde er vi startet vores kennel.
 

Tilbage til forsiden